LNG-terminaalin varmistaa DEKRA

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö, joka on osa kansainvälistä DEKRA-konsernia. Konsernin liikevaihto on lähes 3 miljardia euroa ja työntekijöitä on 38 000. Pohjois-Suomessa yrityksellä on kolme toimistoa – Kemi, Oulu ja Raahe – ja niissä yhteensä 30 henkilöä töissä.

Yhtiö on Suomessa kasvussa, ja työntekijöitä koulutetaan aktiivisesti. DEKRAn Pohjois-Suomen toimintoja leimaa alueen erityinen teollisuusrakenne, sillä täällä on enemmän kaivostoimintaa muuhun Suomeen verrattuna. Myös metalliteollisuudessa on alueellamme isoja yrityksiä mm. SSAB ja Outokumpu. Kaivostoiminnan tarvitsemat tarkastus- ja testauspalvelut DEKRA toimittaa pääsääntöisesti Kemin toimipisteestään, josta Lapin kaivokset ovat helposti saavutettavista. Meri-Lapissa yksi merkittävä projekti DEKRAlle on LNG-terminaali Torniossa. Siellä DEKRA toimii monipuolisesti varastosäiliön ja putkistojen rakentamisen vaatimustenmukaisuuksien varmistajana. Henkilöstön määrä on DEKRAlla Suomessa jatkuvasti kasvussa.

https://www.dekra.fi/

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>