Yritysalueet ja toimitilat

Yritysalueet ja toimitilat

Kemissä on tilaa uusille yrityksille! Hyvät julkiset ja kaupalliset palvelumme helpottavat yrityksesi sijoittumista Kemiin. Kemi tarjoaa monipuoliset yritysalueet ja toimitilat niin teollisuuden kuin kaupan tarpeisiin.

Kemin vetovoimaiset yritysalueet ja toimitilat sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa Lapin pääväylien varrella. Vapaat yritystontit löydät Tonttitorilta.

Digipoliksen uudet ja nykyaikaiset toimitilat sekä kattava toimistopalvelutarjonta on kehitetty yritysten tarpeita kuunnellen. Mikäli yrityksen toiminta ei vaadi kiinteää toimistoa, Digipolis tarjoaa vuokralle myös virtuaalitoimistoja. Digipoliksen vapaat toimitilat löydät tästä.


 

Kemintulli

Sijainniltaan erinomainen yritysalue

Kemintulli on Kemin eteläpuolelle nouseva yritysalue. Se sijaitsee Perämeren moottoritie E75:n ja Veitsiluodontien risteysalueella, lähellä Ajosta, Veitsiluotoa sekä Kemin keskustaa. Myös Tornio ja Ruotsin raja ovat lähellä. Siksi sen saavutettavuus on erinomainen ja sijainti logistisesti erittäin toimiva.

Kemin kaupunki tarjoaa Kemintullin alueelta liiketontteja yrityksille vuokralle tai ostettavaksi. Vuokratontti on mahdollista lunastaa myöhemmin myös omaksi. Alueen koko on yhteensä n. 140 hehtaaria ja tonttien koot täysin räätälöitävissä yritysten tarpeiden mukaan. Alueen pienimmät tontit ovat n. 1400 m² suuruisia ja suurin tontti on kooltaan runsaat 22 400 m².

ilmakuva_kemi
Kemintullin yritysalue. Vasemassa yläkulmassa Kemin keskusta, jonne ajomatka vain 6 min.

Osa alueen tonteista on välittömästi käyttövalmiina. Tällä hetkellä rakennetaan infraa alueen pohjoisosaan ja tontit luovutetaan sitä mukaan kuin infra valmistuu. Alueen maaperä on rakennettavuudeltaan pääosin kantavaa kangasmaata. Alueen puusto harvennetaan ennen tontin luovuttamista. Eteläntien varrella olevat tontit ovat rakentamiskelpoisia. Alueen käyttöönoton ensimmäinen vaihe käsittää tontit Neste Lapintuulesta pohjoiseen päin noin 1,1 km:n matkalta.

Alueella toimivat yritykset

Neste Lapintuuli
Neste Oil K- market Kemi Lapintuuli
Lisätietoa alueesta ja tonttien varauksesta antaa elinkeinopäällikkö Jukka Feodoroff, yhteystiedot löytyvät alempaa tältä sivulta.

Ota yhteyttä


Jukka Feodoroff : Kemin kaupunki, elinkeinopäällikkö

Kemin kaupunki, elinkeinopäällikkö

Jukka Feodoroff

+358 40 480 1067 jukka.feodoroff@kemi.fi
Tarja Heikonen : Kemin teollisuuskylä, toimitusjohtaja

Kemin teollisuuskylä, toimitusjohtaja

Tarja Heikonen

+358 50 349 4984 tarja.heikonen@digipolis.fi